Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
personal på Eidar går i ett led på vägen

Jobba hos oss!

På AB Eidar, Trollhättans Bostadsbolag arbetar drygt 130 engagerade och kunniga medarbetare i ett flertal olika roller, allt från fastighets- och miljövärdar till uthyrare, ekonomer och ombyggnadssamordnare. Hos oss kan du påverka vardagen för många människor och bidra till livskvalitet, trygghet och gemenskap men också vara med och bidra till hela Trollhättans utveckling.

Vill du bidra till ett trivsamt och väl fungerande boende för hyresgästerna i våra drygt 6400 lägenheter hemma i Trollhättan? Vi rekryterar löpande nya stjärnor till Eidarlaget så håll utkik här på hemsidan för att se aktuella lediga tjänster, eller skicka in en spontanansökan till oss. Varje år tar vi också in cirka ett 60-tal sommarjobbare som hjälper oss att hålla fint i våra bostadsområden och hålla verksamheten igång under semesterperioden.

På samma sätt som vi värnar om att våra hyresgäster ska trivas i sina hem, värnar vi också om att våra medarbetare ska trivas hos oss och känna sig hemma i vårt team. Eidar är en arbetsplats som genomsyras av en god gemenskap, glädje och ömsesidig respekt – vi har roligt och gör nytta tillsammans!

SE ALLA LEDIGA JOBB

Hur är det att arbeta på Eidar?

- Det bästa med att arbeta som fastighetsvärd på Eidar är att du ställs inför många olika arbetsuppgifter under dagarna och du får hjälpa våra hyresgäster i deras hem och omgivning, tillsammans med härliga kollegor.

Rosalie, Fastighetsvärd

Rosalie har arbetat som fastighetsvärd på Eidar sedan 2019. Som fastighetsvärd arbetar hon med att se till allt fungerar som det ska och att det är rent och fint i allmänna ytor som källare, trappuppgångar och tvättstugor. På så sätt bidrar hon till att hyresgästerna trivs i sina hem. Hon och hennes kollegor är Eidars ansikte utåt och viktiga spelare för att erbjuda våra kunder den bästa boupplevelsen.

Rosalie, fastighetsvärd
En bild på Carina

Jag trivs jättebra med mina arbetsuppgifter och uppskattar den goda gemenskapen på Eidar.

Carina, Ekonomiassistent

Carina arbetar i ett team av flera ekonomer på Eidar. Hon har jobbat på företaget sedan 2013 och arbetar med fakturering och kontering samt efterkontroll av leverantörsfakturor. För att passa i rollen som ekonomiassistent på Eidar krävs att du är noggrann, har god samarbetsförmåga och gillar att arbeta med människor.