Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
En grupp glada medarbetare på Eidar

Jobba hos oss!

På AB Eidar, Trollhättans Bostadsbolag arbetar drygt 130 engagerade och kunniga medarbetare i ett flertal olika roller, allt från fastighets- och miljövärdar till uthyrare, ekonomer och ombyggnadssamordnare. Hos oss kan du påverka vardagen för många människor och bidra till livskvalitet, trygghet och gemenskap men också vara med och bidra till hela Trollhättans utveckling.

Vill du bidra till ett trivsamt och väl fungerande boende för hyresgästerna i våra drygt 6400 lägenheter hemma i Trollhättan? Vi rekryterar löpande nya stjärnor till Eidarlaget så håll utkik här på hemsidan för att se aktuella lediga tjänster, eller skicka in en spontanansökan till oss. Varje år tar vi också in cirka ett 60-tal sommarjobbare som hjälper oss att hålla fint i våra bostadsområden och hålla verksamheten igång under semesterperioden.

På samma sätt som vi värnar om att våra hyresgäster ska trivas i sina hem, värnar vi också om att våra medarbetare ska trivas hos oss och känna sig hemma i vårt team. Eidar är en arbetsplats som genomsyras av en god gemenskap, glädje och ömsesidig respekt – vi har roligt och gör nytta tillsammans!

 

Hur är det att jobba på Eidar?

Här kommer vi att lägga upp fler filmer på medarbetare som arbetar i olika roller på Eidar.

 

SE ALLA LEDIGA JOBB