Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny

Boende för 65+

Är du 65 år eller äldre? Eidar har flera lägenheter runt om i Trollhättan som är speciellt anpassade för dig, de är tillgänglighetsanpassade och du har nära till ett rikt socialt liv.

Våra områden med 65 + lägenheter

I flera av Eidars kvarter finns lägenheter som är speciellt anpassade för dig som är över 65 år och äldre.

Här bor du i lägenheter med god tillgänglighet så att du kan röra dig runt i lägenheten även med rullstol eller när rörelseförmågan på annat sätt är begränsad. Alla i trapphuset är i din egen ålder och det finns närhet till sociala aktiviteter så som Trollhättans Stads Mötesplats för seniorer

I våra 65+ boenden på Kronogården, Mars och Gulsparven finns dessutom en gemensamhetslokal i bottenplan som alla i trapphuset har tillgång till och som blir en naturlig träffpunkt för socialt umgänge med grannar. 

Ett bekymmersfritt boende

Hyresrätten passar perfekt för dig som värdesätter frihet, helt utan insats. Som hyresgäst får du ett modernt och bra boende där du slipper skuldsätta dig och oroa dig för räntenivåer och amorteringar. Och du kan känna dig trygg med att vi reparerar och underhåller din bostad så att du i stället kan använda din tid till det du tycker om att göra.

Det krävs inget biståndsbeslut för att hyra en 65 + lägenhet, vårt enda krav är att du fyllt 65 år och inte har några hemmaboende barn. Lägenheterna hyrs ut enligt antal köpoäng i seniorkön - så står du inte redan i kön är det hög tid att ställa upp sig!

En 65+ lägenhet som passar dig

Läs mer om vilket område som passar dig bäst och håll utkik efter 65+ boenden under lediga lägenheter. På Mina sidor kan du även skapa en bevakning så att du får e-post när lägenheter som passar dig blir lediga. 

Sökresultat