Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
Blåvingens seniorboende

Blåvingens seniorboende

Seniorboendet på Blåvingen i stadsdelen Lextorp erbjuder 11 lägenheter på Lantmannavägen 94. Här bor du i en lugnare trappuppgång och med närhet till sociala aktiviteter.

Du tar dig lätt in till centrum med någon av de många bussarna som passerar precis utanför.

Minimiålder: 65 år

Lägenheter

Här bor du bekvämt i en egen lägenhet som passar perfekt som ett bekvämt boende för dig som är 65+. Alla lägenheterna har uteplats eller balkong. De flesta balkongerna är inglasade.

Garage och parkeringsplatser finns att hyra i mån av plats. Vill du göra det så loggar du in på Mina Sidor och ställer upp dig i fordonskön och sedan söker du parkeringsplats på samma sätt som du söker lägenhet.

Tvättstuga och soprum med återvinning finns på entréplan i huset.

Storlek: 2-3 rum och kök

Gemenskap & aktiviteter

Här bor du granne med vård-och omsorgsboendet på Lantmannavägen 98–100 och Lantmannavägen 102. På Lantmannavägen 98–100 finns en mötesplats för seniorer där Trollhättan Stad anordnar aktiviteter för dig som är sugen på trevligt umgänge. Även på Lextorpskyrkan som ligger några minuters promenadväg bort anordnas det gudstjänster och aktiviteter.

Läge

Kvarteret är omgivet av härliga skogsområden med promenadvägar, det är nära till busshållplats, kyrka och pizzeria.

Vill du bo här?

När vi har lediga lägenheter på Blåvingens seniorboende publiceras de som 65+ boenden under lediga lägenheter. Du kan även skapa en annonsbevakning på Mina sidor så att du får e-post varje gång en lägenhet i kvarteret blir ledig.