Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
Strömkarlens seniorboende

Strömkarlens seniorboende

Strömkarlen är ett centralt seniorboende med 95 lägenheter på Strandgatan som ligger vackert längs kanalen vid Älvhögsborg. Här bor du bekvämt i egen lägenhet och i bottenplan på huset finns en restaurang och en träffpunkt där Trollhättans Stad anordnar aktiviteter.

Minimiålder för Strömkarlens seniorboende: 65 år

Lägenheter

De 95 lägenheterna i seniorboendet utformade med god tillgänglighet.

Storlek: 2-3 rum och kök

Förutom fina lägenheter finns gemensamma soffgrupper och balkonger på varje våning där man kan slå sig ner, ta en kopp kaffe och träffa människor i sin egen ålder.

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra i mån av plats. Vill du göra det så loggar du in på Mina Sidor och ställer upp dig i fordonskön och sedan söker du parkeringsplats på samma sätt som du söker lägenhet.

Gemenskap & aktiviteter

På entréplan finns en matsal och servering samt gemensamhetslokal som bemannas av Trollhättans stad som regelbundet anordnar mötesplats för seniorer med olika aktiviteter. 

Läge

Trollhättans vackra kanal ligger precis nedanför fastigheten och många av lägenheterna i Strömkarlen har en underbar utsikt över kanalen.

Strömkarlens centrala läge gör att du har nära till det mesta, men bor lugnt utan nattklubbar eller barer omkring dig. Vill du ta bussen eller tåget har du passande nog Resecentrum med både lokal och regionaltrafik på bara några minuters promenadavstånd. Du har dessutom ett varierat och brett kulturutbud samt restauranger och butiker bara någon minut hemifrån.

Vill du bo här?

När vi har lediga lägenheter på Strömkarlens seniorboende publiceras de som 65+ boenden under lediga lägenheter. Du kan även skapa en annonsbevakning på Mina sidor så att du får e-post varje gång en lägenhet i kvarteret blir ledig.