Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny Hoppa till vänstermeny

Bostad Direkt

Söker du lägenhet med snabb inflytt och kanske saknar köpoäng - då är Bostad Direkt för dig. Här publicerar vi lediga lägenheter med kort inflyttningsdatum och här är det först till kvarn som gäller. Den som snabbast anmäler intresse och som uppfyller våra grundkrav får lägenheten. 

Lediga lägenheter med snabb inflytt

Se alla lediga lägenheter med snabb inflytt som vi har publicerade just nu under Bostad Direkt

Tips för att vara snabb

  • För att kunna anmäla intresse behöver du registrera dig i vår bostadskö och fylla i sökandeprofilen. Gör det redan idag. 
  • Du kan skapa en bevakning på lägenheter som publiceras så att du får e-post varje gång en lägenhet i ett visst område eller viss storlek publiceras på Bostad Direkt. Bevakningen skapar du på Mina sidor under "Mitt sökande".

Kort inflyttningstid

Inflyttningstiden är som sagt kortare än vanligt så du måste vara beredd på att det kan innebära att du under en tid får betala dubbla hyror om du har ett annat kontrakt idag. Inflyttningstiden varierar mellan olika lägenheter men kan vara från 0 - 2 månader. 

Om du får avtal

Den som gör intresseanmälan snabbast och uppfyller Eidars grundkrav blir erbjuden lägenheten. Vi kontaktar dig via telefon eller ärende på Mina sidor med erbjudandet och du behöver återkoppla inom 24 timmar, annars går erbjudandet vidare till nästa person. 

Visning kan erbjudas. Om du bor hos Eidar idag görs en förbesiktning av din nuvarande lägenhet. 

När du skrivit på hyresavtalet nollställs dina köpoäng. Du registreras automatiskt i vår bostadskö igen och ett år senare kan du söka ny lägenhet inom Eidar. Detta gäller både dig och din medsökande. Ni samlar alltså köpoäng men är spärrade från att göra intresseanmälan under första året från avtalstecknande.