Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny Hoppa till vänstermeny

Eidars historia

Författaren och trollhättebon Per-Gunnar Modigh har skrivit ett epos över Eidar och bostadsbolagets långa historia. Det är en spännande berättelse om bostäder, stadsutveckling och social utveckling i ett samhälle präglat av industri, uppfinningsrikedom och arbetaranda. Läs boken och följ med på en tidsresa från tidigt 40-tal och fram till nutid i Trollhättan.

Köp jubileumsboken

Boken kostar 150 kr (exklusive porto). Du som är hyresgäst hos Eidar har rabatterat pris och betalar endast 75 kr (exklusive porto). OBS! Vill du att vi skickar boken tillkommer 50 kr i portokostnad. Vill du hämta boken på Eidar center tillkommer inga kostnader.

Beställ boken

Du kan beställa boken genom att skicka ett mejl till kundservice@eidar.se. Märk mejlet med “Beställning bok Eidar 70 år” och betala till bg 5437-1976, ange ditt namn och adressen du vill att vi skickar boken till. Är du hyresgäst hos Eidar kan du också välja att betala boken via din nästkommande hyresavi, skicka då bara en beställning via ett mejl till info@eidar.se och uppge ditt namn och din adress.