Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
Humlans seniorboende

Humlans seniorboende

På Humlevägen, alldeles bredvid Humlans Servicehus i Sylte finns seniorboendet med två byggnader med lägenheter som är till för dig som är äldre än 65 år.

I seniorboendet finns tre trapphus och totalt 26 lägenheter. Många av Eidars hyresgäster här har bott på Humlan sedan de, numera utflugna, barnen var små men trivs fortfarande så bra att flytta härifrån känns otänkbart.

Minimiålder för Humlans seniorboende: 65 år

Lägenheter

Här bor du bekvämt i en egen lägenhet som är anpassad för att vara ett bekvämt boende för 65+. Lägenheterna är anpassade med rymliga kök och badrum och mycket låga trösklar.

Garage och parkeringsplatser finns att hyra i mån av plats. Vill du göra det så loggar du in på Mina Sidor och ställer upp dig i fordonskön och sedan söker du parkeringsplats på samma sätt som du söker lägenhet.

Storlek: 1-2 rum och kök

Gemenskap & aktiviteter

I huset mittemot finns en lunchrestaurang och några dagar per vecka anordnar Trollhättan Stad mötesplats för seniorer med olika aktiviteter i restaurangen.

Läge

Humlan ligger i Sylte som är den sydligaste stadsdelen i Trollhättans tätort. Bussarna till Trollhättans centrum går tätt och tar dig in till stan på bara en kvart. Här blandas villor och radhus med flerbostadshus. Sylte har även ett eget centrum med bland annat en välsorterad matbutik, apotek, bibliotek och flera restauranger.

På Sylte blandas unga och gamla. Både grundskola, flera förskolor, fritidsgård och äldreboenden finns i området. Närheten till grönområden gör att många trivs här.

Vill du bo här?

När vi har lediga lägenheter på Humlans seniorboende publiceras de som 65+ boenden under lediga lägenheter. Du kan även skapa en annonsbevakning på Mina sidor så att du får e-post varje gång en lägenhet i kvarteret blir ledig.