Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny Hoppa till vänstermeny

TV, internet och telefoni

Bredband

Vill du beställa bredband till din lägenhet kan du gå in på Open Universe för att se vilka leverantörer och tjänster som finns tillgängliga för just din adress. Här kan du på egen bekostnad beställa det abonnemang som passar dig.

TV

I de flesta av våra lägenheter ingår ett grundutbud av tv-kanaler i hyran. Dessa levereras av Tele2 eller Telenor via antenn eller bredbandsnät. Vilka kanaler som ingår i Tele2s standardutbud kan du se på Tele2s webbsida och vilka som ingår i Telenors basutbud ser du på Telenors webbsida. Du behöver kontakta din leverantör för att aktivera tjänsten. Du får då en gratis tv/media-hubb som du behöver när du kopplar in tv:n till bredbandet. 

Du som vill ha fler eller andra kanaler kan på egen bekostnad välja det paket eller den leverantör som passar dig bäst på eidar.openuniverse.se . Där kan du se vilka leverantörer som kan leverera till just din lägenhet.

Telefoni

Det finns även möjlighet att teckna fast telefoni via bredbandsnätet, även detta gör du via Open Universe.

Problem med bredbandet eller tv:n?

Om du kör fast i installationen eller har problem med dina tjänster är det alltid företaget du har abonnemang hos som du ska kontakta.

Svårt att välja leverantör?

Om du tycker det är svårt att veta vad du exempelvis behöver ha för bredbandstjänst kan du kontakta Open Universes leverantörsoberoende rådgivning. Där kan du få svar på dina funderingar och råd om du behöver hjälp att bestämma dig vad du vill ha och även att beställa detta.

Kontaktuppgifter till Open Universe för tips och råd kring beställning:
Hemsida: eidar.openuniverse.se
Telefonnummer: 0770-82 55 55 (knappval 1)
SMS:a BREDBAND till 72 660 så ringer Open Universe upp dig