Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny Hoppa till vänstermeny
Händer som skriver på en dator, grafik som visar en enkät

Gör din röst hörd i Eidars hyresgästundersökning

Vårt viktigaste uppdrag på Eidar är att jobba för att våra hyresgäster ska trivas och ha en bra boupplevelse. Det gör vi på olika sätt i vårt dagliga arbete, och det är ett arbete som vi hela tiden vill utveckla och förbättra. För att få reda på era åsikter, behov och önskemål genomför vi en hyresgästundersökning som löper på under hela året.

Utskicken får ni via e-post och sms, slumpvis utspritt över året. På så sätt kan vi snabbare kan fånga upp trender och får ett mer aktuellt underlag för vår löpande planering.

Vi värdesätter våra hyresgästers åsikter och synpunkter. Genom att svara på frågorna om din lägenhet, ditt bostadsområde och om Eidars service hjälper du oss att bli en bättre hyresvärd.

Hyresgästundersökningen ger oss ett viktigt underlag när vi gör handlingsplaner och prioriterar våra kommande satsningar. Därför uppmanar vi alla att ta chansen och tycka till när ni får enkäten.

Era svar gör skillnad!

Utifrån era svar på hyresgästundersökningen prioriterar och planerar vi vad vi behöver genomföra för åtgärder.

Sanny Mattelin, VD

Se exempel på åtgärder som Eidar genomfört baserat på era svar och önskemål.

Renoverat hus på Torpavägen i Sjuntorp

Har du missat att svara?

Om du har fått hyresgästundersökningen tidigare i år men missat att svara på den, så kommer du få en ny chans. Eidar kommer att köra ett uppsamlingsheat för att få med synpunkter och upplevelser från så många som möjligt av er hyresgäster. För varje svar är viktigt!

Undersökningen genomförs av AktivBo

Undersökningsföretaget AktivBo genomför undersökningen på uppdrag av Eidar. Det innebär att utskicken om undersökningen kommer från AktivBo. De skickar även ut en påminnelse efter någon vecka ifall man glömt att svara. AktivBo garanterar att samtliga svar är anonyma gentemot Eidar. Har du några funderingar eller synpunkter på enkäten kan du vända dig till AktivBo på telefon 08-23 39 85 eller info@aktivbo.se. Självklart är du också välkommen att höra av dig till oss på Eidar.