Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
fasader från kvarteren Guldvingen, Spaden och Lantmannavägens höghus

Välkommen på öppen lägenhetsvisning 1 juni kl 11-14

Vi på Eidar visar välplanerade lägenheter med nya kök och badrum i kvarteret Spaden och nyrenoverade lägenheter i kvarteret Guldvingen och på Lantmannavägen 14 i Trollhättan. Du är välkommen att kika på alla lägenheter vi visar eller bara några utvalda. Du kommer och går som du vill mellan kl 11 och 14 helt kravlöst - och som ger dig en fin inblick i hur de trevliga och välplanerade lägenheterna och de fina, välskötta kvarteren ser ut.

Vi visar flera olika lägenheter i storlekarna 1-3 rum och kök samt 2 rum och kokvrå. I varje lägenhet finns utförlig information om kvarteret, lägenheten, hyresnivå, läge, kommunikationer etc.

Lantmannavägen 14

Just nu kan vi på Eidar, Trollhättans bostadsbolag erbjuda fina renoverade lägenheter med helt nya kök i Lantmannavägens höghus, även till dig som inte stått i Eidars bostadskö.

Varför?
Jo, därför att vi numera placerar internationella studenter till Högskolan Väst bland annat i nya studentboendet på Campus. Vi har successivt tömt och renoverat de före detta studentlägenheterna på Lantmannavägen 12 och 14 för att göra om dem till vanliga lägenheter.

Nu är renoveringen klar med helt nya kök, och vi har två hus och närmare 70 lägenheter, stlk 2-3 rok, med bra planlösningar och stora fönster som bara längtar efter att få bli hem åt nya hyresgäster. Och vi längtar efter att få bli hyresvärd åt dig!

Ju högre upp i huset du bor desto mer magnifik blir utsikten över Trollhättan.

 

Spaden, Lantmannavägen 121 och 123

Välkommen till Spaden, ett barnrikt och livfullt område mitt i hjärtat av Kronogården. Här finns en trivsam innergård med pergola, lekplatser, grillar och bärbuskar och med grönska och promenadvägar runt knuten.

Här bor man mitt i hjärtat av Kronogården och har nära till mataffär, bibliotek, fritidsgård, apotek, förskola och skola. Här går bussarna tätt både till centrum och till Överby köpcenter.

I kvarteret Spaden finns lägenheter i storlekarna 2- 4 rok. Kvarteret stamrenoverades och fick nya kök och badrum 2016.

 

Guldvingens hög- och låghus

Visningsadresser:
Höghusen: Lextorpsvägen 7, 15 & 29
Låghusen: Lextorpsvägen 179 & 191

Här i kvarteret Guldvingen är bostäderna ljusa och rymliga, vare sig det handlar om lägenheter i sexvåningshus eller radhus med egen trädgård. De gröna och bilfria gårdarna är som skapta för härliga utomhusaktiviteter. Här finns lekplatser, konstgräsplan, löparbana och ett stort välutrustat utegym.

Här är det nära till närbutik, motionshall, skola, förskola, fritidsgård, restaurang, kiosk och multiarena.

Fram till i december pågår ett renoveringsprojekt i kvarteret Guldvingen som innebär att alla lägenheter får/har nya kök och badrum samt nya fönster och lägenhetsdörrar. Eidar byter värmestammar, sätter in ny el och ny ventilation. I samband med renoveringen har fasaderna fått nytt utseende och solceller på taket. Innergårdarna har rustats upp och har olika teman med mötesplatser för människor i alla åldrar.

 

Vi önskar dig varmt välkommen på visningen!

Eidar har bland annat både uthyrare och besiktningsmän på plats för att visa runt och svara på frågor.

 

KAMPANJ:

Du behåller dina köpoäng när du tecknar hyresavtal i någon av våra lägenheter i områdena Lantmannavägen 12-14, Lextorpsvägen (höghus och låghus) och Spaden.

Köpoängskampanjen gäller enbart lediga lägenheter i de angivna kvarteren och du som redan har Eidarkontrakt i dessa kvarter/stadsdel omfattas inte av kampanjen.

Lediga lägenheter publiceras på hemsidan. Erbjudandet gäller så länge det finns lediga lägenheter, dock längst till den 31 juli 2024.

Publicerad 2024-05-22