Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny

60 sommarjobb hos Eidar

I sommar möter många av er nya ansikten i era kvarter. I år erbjuder Eidar 60 sommarjobbsperioder för ungdomar som hjälper till att hålla fint i utemiljöer och fastigheter och tar emot era uthyrningsfrågor och ärenden till kundservice.

Sommarjobben är en vinst för alla. Samtidigt som sommarjobbarna ger Eidar möjlighet att leverera kvalitet och service under ordinarie personals semester erbjuder Eidar sommarjobbarna ett första steg in i arbetslivet och att få prova på ett nytt yrke.


Genom att ta emot sommarjobbare får Eidar chans att hitta eventuella framtida medarbetare, och kan samtidigt bidra till att skapa en socialt hållbar stad.

Mohamed Smail Solaiman, William Etic' och Noah Lindqvist är några av sommarens fastighetsvärdar. Här målar de om en klätterställning på Citronfjärilen på Spiderman-tema.

Under sommaren förbereder Eidar för att ta emot höstens studenter på Högskolan Väst. Lina Abdalla sommarjobbar som lokalvårdare och ansvarar för att städa och iordningsställa Eidars studentlägenheter.

Linn Pusa, Alice Gullberg, Almin Osmanspahic' och Ida Corneliusson tar emot fel- och störningsanmälningar,
bistår vid uthyrningsfrågor och möter upp besökare på Eidar center.

Publicerad 2024-07-10