Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny

Prenumerera på lediga lägenheter

Vår prenumerationstjänst för lediga lägenheter har uppdaterats, det betyder tyvärr att om du har bevakning på ett specifikt område behöver du ta bort bevakningen och sätta upp den på nytt. Och har du ingen bevakning i dag vill vi tipsa om att skapa en. När du gjort det kommer du få e-post varje gång en ledig lägenhet finns tillgänglig som matchar dina behov.

Gör så här för att komma i gång:

  1. Logga in på Mina sidor
  2. Välj Mitt sökande
  3. Du kan sätta upp en eller flera bevakningar baserat på våra annonstyper. Välj exempelvis ”Bostad”
  4. Nu kan du välja minsta antal rum, minsta kvadratmeterstorlek och max hyra samt vilket område du är intresserad av.

Några tips!

  • Vill du söka en liten etta så behöver du sätta en maxhyra för att styra så att du inte får förslag på alla lägenheter eftersom du endast kan välja minsta antal rum och kvadratmeter men inte största antal.
  • Om du lämnar ett fält fritt, exempelvis inte väljer något område får du bevakning på alla områden.
  • Områdena listas som stadsdelar först och längre ner kvarter för kvarter. Väljer du Centrum får du bevakning på alla lägenheter i centrum medan om du väljer Ceres, centrum så får du enbart för Ceres.
  • Du kan även välja 65 + som område eller studentlägenheter. I systemet kan vi dock inte skilja på olika lägenhetstyper utan bevakningen sätts hus för hus. Så om du exempelvis väljer 65+ boende så kan du få e-post om en och annan vanlig lägenhet som ligger i samma hus som 65 + lägenheter. Det framgår dock alltid i annonsen om det är en 65 + lägenhet eller inte.

Sätt upp din bevakning på Mina sidor

Publicerad 2023-09-15