Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny Hoppa till vänstermeny
Kronogårdstorg med platser att ställa upp food trucks på

Platser för foodtrucks

Eidar hyr ut tre platser för foodtrucks på Kronogårdstorg i stadsdelen Kronogården. Med hjälp av food trucks på torget vill vi skapa en välkomnande mötesplats för människor från hela Trollhättan.

Uppställningsplatser för food trucks på Kronogårdstorg

På bilden ovan ser du de tre uppställningsplatserna för foodtrucks på Kronogårdstorg. Två stycken är under skärmtaket i den vänstra delen av torget mot Abbet Market och den tredje är framför träden på torget. Bord och stolar kommer att ställas ut inom kort och kommer kunna användas av dem som vill sätta sig ner på torget och njuta av en bit god mat.

Kronogårdstorg ligger mitt i Kronogården och är en plats med massor av människor som rör sig i området. I anslutning till torget finns mataffär och pizzeria. Och inom kort kommer fler och fler aktiviteter att synas på torget och i de intilliggande lokalerna eftersom Eidar nu startar upp en Kronogårdstorgs pop up på torget. F

Tanken med Kronogårdstorgs popup är att vi ska kunna testa många olika idéer, det kommer att dyka upp nya saker och bytas ut saker på torget. Men allt ska bidra till att göra Kronogårdstorg till en trygg och trevlig mötesplats för människor från hela Trollhättan.

Kontakta oss med dina önskemål

Du som har en foodtruck kan anmäla intresse för att hyra en uppställningsplats på Kronogårdstorg. Tänk på att du måste uppfylla följande krav för att kunna hyra en plats för din foodtruck:

  • Din foodtruck får väga max totalt 3,5 ton.
  • Din foodtruck ska vara godkänd, besiktigad och påställd.
  • Din foodtruck ska ha system för vatten och avlopp.
  • Din foodtruck ska ha ett fungerande avfallshantering.
  • För att få bedriva försäljning ska du ha F/FA-skattsedel från Skatteverket.

Vi kommer att ta en kreditupplysning på företagets firmatecknare.

Fyll i dokumentet "Intresseanmälan om att hyra lokal" om du är intresserad av att hyra en plats för din foodtruck på Kronogårdstorg. Mejla din intresseanmälan till lokaler@eidar.se Under kontorstid kan du även ringa oss på 0520-877 50.