Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
Den lediga lokalen finns i höghuset Hackan vid Kronogårdstorg

Unikt tillfälle för dig som vill driva café i Trollhättan

Är du intresserad av att öppna ett nytt traditionellt café i Trollhättan? Eller är du på jakt efter det perfekta läget att flytta din nuvarande caféverksamhet till?

I vårt arbete med att göra Kronogårdstorg till en trivsam mötesplats för människor från hela Trollhättan söker vi nu dig som ser platsens potential och affärsmöjligheter. Kronogårdstorg är Kronogårdens naturliga mötesplats. I närheten ligger Kronans skola och kulturhus. På torget ligger en kiosk med paketutlämning och en matvarubutik som båda skapar ett flöde av människor till platsen.

I mitten av september flyttade hyresgästerna in i de 64 nya lägenheterna i höghuset. Nu fortsätter arbetet med att iordningställa lokalerna i markplan för träningsanläggning, apotek och vårdcentral – och, hoppas vi, för Trollhättans bästa café.

När verksamheterna flyttar in till sommaren 2024 blir Kronogårdstorg återigen en levande plats för alla. Och en perfekt plats för ett café, där besökarna kan slå sig ner och njuta av en god kopp kaffe och en riktigt smarrig bulle. Är du rätt person att driva detta? Skicka i så fall ett mail till lokaler@eidar.se