Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
Visionsbild över det nya boendet på Stenlidenvägen vid Lextorpsparken

Stenlidenvägen

Längst in på Stenlidenvägen, alldeles vid Lextorpsparken bygger vi ett boende med särskild service för personer inom socialpsykiatrin.

Ett boende som omges av naturen

Längst in på Stenlidenvägen där asfaltsvägen tar slut och gångvägen genom Lextorpsparken tar vid kommer det nya boendet att stå. Det blir tio lägenheter som byggs i två radhuslängor där alla boende får en egen uteplats. Lägenheterna är bostäder med särskild service för personer inom socialpsykiatrin och byggs på uppdrag av Trollhättans stad. Utöver lägenheterna kommer boendet bestå av en gemensamhetslokal och personalutrymmen.

Runt boendet breder naturen ut sig och här finns flera skogsstigar att promenera längs samtidigt som det är nära till kommunikationer och service.

Boendet som byggs i trästomme och med ytterväggar i stående träpanel står nu klart för inflyttning. 

Lextorp

Lextorp ligger i Trollhättans sydöstra delar. En stor grönyta, Lextorpsparken ligger mitt i stadsdelen och ger grönska till området. De södra delarna av området domineras av rad-. kedje- och parhus, i öster finns ett samlat område med villor och i väster ett mindre verkstads-/ industriområde. I stadsdelens mitt hittar vi Granngårdens centrum med bland annat en närlivs butik och en idrottsanläggning.