Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny Hoppa till vänstermeny
Coronavirus

Eidar har tagit bort sina coronarestriktioner

Eidar har nu tagit bort de restriktioner som funnits för att bromsa smittspridningen under coronapandemin, detta eftersom Folkhälsomyndigheten inte längre klassar covid-19 som en samhällsfarlig sjukdom.

  • Vi startar upp Eidars hyresgästaktiviteter igen.
  • Vi återgår till att bjuda in intresserade till visning på plats i lägenheten. Visningar sker i samförstånd med berörda hyresgäster.
  • Vi åtgärdar anmälda fel i lägenheter, men vi vill att du som hyresgäst håller dig i ett annat rum medan vi arbetar i din lägenhet.
  • Vi utför besiktningar i lägenheter i samband med utflytt, men vi vill att du som hyresgäst håller dig i ett annat rum medan besiktningen pågår.
  • Vi fortsätter med tidsindelning för att hämta nycklar under våra flyttdagar.
  • Vi önskar även fortsättningsvis att du utför dina ärenden på eidar.se/mina-sidor eller ringer oss på 0520-877 00 under vår telefontid. Om du vill besöka oss på Eidar Center önskar vi i första hand att du ringer och bokar en tid. Vi har öppet för drop in-besök måndag- torsdag kl 14-16.

    Vid akuta ärenden, som vid en vattenläcka, ska du alltid ringa Eidars växel på tel: 0520-877 00 (lunchstängt kl 12 -13).

    Vid akuta ärenden när Eidar är stängt under kvällar och helger, ring Jouren: 0520-877 99

Vi ses – men bara om vi är friska

Självklart ska vi även fortsatt avboka planerade besök i lägenheter eller på Eidar Center vid minsta symtom på förkylning. Det gäller både om Eidars personal eller entreprenörer eller ni som hyresgäster blivit sjuka.

Frågor om Corona

Ring 113 13 eller besök www.folkhalsomyndigheten.se