Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
Fridhems trygghetsboende

Fridhems trygghetsboende

I centrala Trollhättan ligger det nya kvarteret Fridhem som byggdes 2013. 30 av kvarterets 174 lägenheter finns i trygghetsboendet.

Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus.

Minimiålder för Fridhems trygghetsboende: 65 år

Lägenheter

Lägenheterna i kvarteret är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.

De är öppna och ljusa och utformade med god tillgänglighet och har till exempel extra rymliga badrum, inga trösklar och hiss till parkeringen under huset och till vindsförråden högst upp.

Storlek: 1-2 rum och kök

Parkeringsplats och garageplats finns att hyra i mån av plats. Vill du göra det så loggar du in på Mina Sidor och ställer upp dig i fordonskön och sedan söker du parkeringsplats på samma sätt som du söker lägenhet.

Gemenskap & aktiviteter

I trygghetsboendet ligger en fin samlingslokal som fungerar som ett extra vardagsrum. Här samlas grannarna i trygghetsboendet för att titta på TV, fika på altanen, samtala, ha fester och andra gemensamma aktiviteter.

Förutom trivsamma lägenheter erbjuds möjligheten att träffa andra hyresgäster i samma ålder. Den gemensamma samlingslokalen bjuder in till fikastunder och olika aktiviteter, både till vardags och till fest. Här finns alltid plats för gemenskap.

Två till tre gånger i veckan besöker Eidars Trygghetsboendevärdar gemensamhetslokalen och tillsammans med de boende planerar de olika aktiviteter. Det kan vara allt från gemensamma promenader till levande musik eller utflykter.

Läge

I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och vattnet i kanalen som några av dina närmsta grannar. Här får du det bästa av världar. Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten, men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. Ett flertal restauranger ligger på kort promenadavstånd.