Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
nyrenoverat kök

Välkommen på öppen lägenhetsvisning!

Just nu kan vi på Eidar, Trollhättans bostadsbolag erbjuda fina renoverade lägenheter med helt nya kök i Lantmannavägens höghus och stamrenoverade lägenheter med nya kök och badrum i Guldvingen, även till dig som inte stått i Eidars kö. Eller vad sägs om stamrenoverade, fräscha lägenheter i mysiga kvarteret Spaden?

Varför kan vi erbjuda detta?

Kronogården, höghusen Lv 12-14 

Jo, därför att vi numera placerar internationella studenter till Högskolan Väst bland annat i nya studentboendet på Campus. Vi har successivt tömt och renoverat de före detta studentlägenheterna på Lantmannavägen 12 och 14 för att göra om dem till vanliga lägenheter.

Nu är renoveringen klar med helt nya kök, och vi har två hus och drygt 60 lägenheter med bra planlösningar och stora fönster som bara längtar efter att få bli hem åt nya hyresgäster. Och vi längtar efter att få bli hyresvärd åt dig!

Ju högre upp i huset du bor desto mer magnifik blir utsikten över Trollhättan.

Adress för öppen visning: Lantmannavägen 14

Kvarteret Spaden

Välkommen till Spaden, ett barnrikt och livfullt område mitt i hjärtat av Kronogården.Här finns en trivsam innergård med pergola, lekplatser, grillar och bärbuskar och med grönska och promenadvägar runt knuten.

Här bor man mitt i hjärtat av Kronogården och har nära till mataffär, bibliotek, fritidsgård, apotek, förskola och skola. Här går bussarna tätt både till centrum och till Överby köpcenter.

I kvarteret Spaden finns det allt från 2- 4 rok och till och med två lägenheter i storleken 8 rok.

I kvarteret Spaden på Kronogården är alla lägenheter stamrenoverade 2016. Här ligger två längor trevåningshus med en härlig innergård med gott om gemensamhetsytor och lekplatser.

Adress för öppen visning: Lantmannavägen 121 och 123

 

Guldvingen, hög- och låghus

Här i kvarteret Guldvingen är bostäderna ljusa och rymliga, vare sig det handlar om lägenheter i sexvåningshus eller radhus med egen trädgård. De gröna och bilfria gårdarna är som skapta för härliga utomhusaktiviteter. Här finns lekplatser, konstgräsplan, löparbana och ett stort välutrustat utegym.

Här är det nära till närbutik, motionshall, skola, förskola, fritidsgård, restaurang, kiosk och multiarena.

I kvarteret Guldvingen är nästan hela områdets stamrenovering klar. Eidar har inför renoveringen valt låta bli att hyra ut tomma lägenheter för att inte hyra ut dem på korttidskontrakt. Förutom de nyrenoverade lägenheterna finns här fantastiskt fina gårdar med olika teman - med gott om plats för umgänge med grill, fika, lek eller idrott. 

Adress för visning: 
Höghusen: Lextorpsvägen 7, 15 & 29
Låghusen

Du är varmt välkommen på visningen!

Uthyrare, besiktningsmän och förvaltare från Eidar finns på plats för att svara på alla frågor och berätta om hur uthyrningen går till. 

KAMPANJ:
Du behåller dina köpoäng när du tecknar hyresavtal i någon av våra lägenheter på områdena Lantmannavägen 12-14, Lextorpsvägen (höghus och låghus) och Spaden. Köpoängskampanjen gäller enbart lediga lägenheter på de angivna områdena och du som redan har Eidarkontrakt i dessa kvarter/områden omfattas inte av kampanjen. Lediga lägenheter publiceras på hemsidan. Erbjudandet gäller så länge det finns lediga lägenheter, dock längst till den 31 juli 2024.

Tid och plats

Datum:
Lördag 01 juni
Tid:
11.00

Fler evenemang