Hoppa till huvudinnehållet Hoppa till huvudmeny
Eidar 170124 0117R FINAL

Öppen lägenhetsvisning seniorboende + 65 den 16 maj

Vi hälsar dig som vill hitta hem i bekvämlighet varmt välkommen att kravlöst komma och titta på några av Eidars +65 lägenheter och gemensamhetsutrymmen. Vad sägs om nyrenoverad lägenhet med egen takterrass och utsikt över staden? Eller en välplanerad, rymlig och tillgänglig lägenhet med extra rum för till exempel kontor?

Lantmannavägen 32

- spektakulära, nyrenoverade lägenheter med egen takterrass och fantastisk gemensamhetslokal på entréplan. 

Du får i lugn och ro kika på tre olika varianter av 2 rok som är tillgängliga just nu. Bland annat kan vi erbjuda fantastiska nyrenoverade lägenheter högst upp i huset med jättestor takterrass och en helt magnifik utsikt över Trollhättan. Eidars personal finns på plats för att svara på frågor och visa dig rätt. 

Här bjuder vi på fika i den fina gemensamhetslokalen tillsammans med hyresgäster och Eidars personal, som allihop gärna svarar på frågor. Kanske blir de dina nya grannar och umgänge?

Öppna visningen pågår mellan 15-17.30. Ingen föranmälan krävs.

Humlevägen 84 och 86

- 3 rok med balkong, i rymlig och tillgänglig planlösning. Med ett extra sovrum i lägenheten finns det plats för kontor eller gästrum. Eller varför inte ett hobbyrum? 

Lägenheterna här var tidigare en del av servicehuset mittemot men riktar sig numera istället till dig/er som fyllt 65 år och som vill bo lugnt och tryggt, i ett rymligt och tillgänglighetsanpassat hem. Huset ligger bara ett kort stenkast från Humlans matsal, där det både finns plats för dagens lunch och för umgänge.

Eidars personal finns på plats för att svara på frågor och visa dig rätt.  

Öppna visningen pågår mellan 15-17.30. Ingen föranmälan krävs.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta kundservice på telefon 0520-87700 eller e-post: kundservice@eidar.se

 

Varmt välkommen!

Tid och plats

Datum:
Torsdag 16 maj
Tid:
15.00
Adress:
Lantmannavägen 32, Trollhättan resp Humlevägen 86 Trollhättan

Fler evenemang