Fridhem

 

 

 

Fridhem - Sveriges största passivhusprojekt 

I centrala Trollhättan ligger det nya kvarteret Fridhem. Här bor du inte bara nytt, ljust och modernt. Du bor även miljövänligt och energismart i det som kallas passivhus. Lägenheterna är smakfulla och ljusa och motsvarar alla högt ställda krav på trivsel och komfort.
I kvarteret Fridhem har du matbutik, park och Trollhättekanalen som några av dina närmsta grannar och både skola och förskola inom ett par hundra meters avstånd. Här får du det bästa av världar.
Du bor lugnt med fina promenadstråk in på knuten men med torget och centrums breda utbud ett stenkast hemifrån. Ett flertal restauranger ligger på kort promenadavstånd.

 

Trygghetsboendet - en gemenskap på egna villkor
I kvarteret Fridhem har vi också Trollhättans första Trygghetsboende. Här kan du som fyllt 70 år bo.Lägenheterna i Trygghetsboendet är öppna och ljusa och har bekvämligheter som tex extra rymliga badrum, inga trösklar och hiss till parkeringen under huset och till vindsförråden högst upp.
I Trygghetsboendet ligger en fin samlingslokal som fungerar som ett extra vardagsrum. Här samlas grannarna i Trygghetsboendet för att titta på TV, fika på altanen, samtala, ha fester och andra gemensamma aktiviteter. En bovärd från Eidar finns några timmar varje dag på Trygghetsboendet.

Fakta Fridhem

Balkong/Uteplats: Ja

Hiss:                    Ja

Parkering:            Ja

Byggår:               2013

Avstånd centrum: 0,1 km

Kontakta gärna Eidars bobutik för mer information. Bobutiken finns på Spannmålsgatan 13 och på telefon 0520-877 00.